Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Rhelda Arvidsson, den 14. jul, 2022
Hello!
I'm looking for a red/apricot/beige female poodle puppy.
I've had dogs all my life. Right now we have an 11 year old Shitzu/Chihuahua cross and a 6 year old Cavapoo.
Growing up I had many different dogs that included mixed and pure breeds, poodle, daschund, boxer and others. When I was 11, I got a pedigree boxer puppy and she was the first dog I officially owned. She was my responsibility, I trained, exercised and walked her, brushed her teeth, bathed her, etc. When she had a litter of 7 puppies, I helped care for and raise them. Something I often say is that I can live without people but never without dogs! I love their company. They make me happy and I love taking care of them, treating them as my children.
We have 2 daughters, 11 and 12 years old and they are very much like me in their love for animals, but especially dogs. We moved to Vrigstad 2 years ago. We have a big house with a big yard where the dogs are free but secure. We enjoy walking them and taking them with us on holidays and day trips. We want to have a new puppy soon, before the older one passes, because we've noticed that they learn so much from each other.
I hope to hear from you.
Rhelda Arvidsson
E-post:
Skrivet av Sanna Edholm , den 3. apr, 2022
Hej!

Föder ni fortfarande upp pudlar?

Vi söker en röd eller aprikos kompis!

Mvh Sanna
E-post:
Skrivet av Sanna Edholm , den 3. apr, 2022
Hej!

Föder ni fortfarande upp pudlar?

Vi söker en röd eller aprikos kompis!

Mvh Sanna
E-post:
Skrivet av Lena Fredrikson, den 28. jan, 2022
Hej!
Min man och jag vill förgylla livet med en liten hundfröken. Vi har haft hundar genom åren, både stora mellan och små. Nu bor vi i lägenhet och tycker att det passar med en toypudel. Vi vill gärna träffa dig och komma på besök. Viktigt för oss är att känna att vi har likvärdiga värderingar om hund. Hör gärna av dig om kommande planering om valpkullar.
Vänligen
Lena Fredrikson
E-post:
Skrivet av Camilla Dyverfors, den 12. jan, 2022
Hej , vi är på jakt efter en svart eller grå toypudel. Vi har pratat om hund i många år och nu när vi båda är pensionärer , så har vi tid och möjlighet. Jag var dagmatte när barnen var små och maken hade en tax när han växte upp. Mvh. Camilla och Ulf Dyverfors
E-post:
Skrivet av Mathilda , den 25. okt, 2021
Hej!
Mitt namn är Mathilda och jag är på utkik efter en hund! Jag är uppvuxen med hundar och saknar nu den tillvaron. Jag söker en hund som har passerat valptiden. Vid frågor kontakta mig gärna,
mvh Mathilda Karnell.
E-post:
Skrivet av Eva Johansson , den 18. okt, 2021
Hej
Söker en vit tjej. Hör gärna av er. Har sett era underbara vita pudlar. Finns hemma alltid van med pudel badar och klipper till vardagsfrisyr.
E-post:
Skrivet av Su Beaufort, den 19. jun, 2021
I congrats you for your dogs, the're really really wonderful. I feel the Love in your job.
E-post:
Skrivet av Kristina Thorslund , den 18. jun, 2021
Hej, vi är en familj med tre tonårsbarn. Jag är uppväxt med hundar och har provat på många olika hundsporter med mina hundar. Vi har två hundar i familjen nu, en labradortik och en svensk vit älghund. Det är min äldsta dotter på 17 år som nu vill ha sin första egna hund, men hela familjen kommer att hjälpas åt. Vi söker en aprikos röd tik, dvärg /toy.
Mvh Kristina
E-post:
Skrivet av Anette Östling, den 29. maj, 2021
Hej,

Hoppas allt är bra med er.

Jag söker en liten toypudel-valp till min mamma. Hon älskar djur, har jobbat på blå stjärnan och har haft hund i stort sett hela sitt liv. I vintras gick hennes hund bort och hon känner att hon vill ha sällskap av en liten hund igen. Hon är intresserad av en toypudel tik och tar gärna ett besök om möjlighet finns för att träffa hundarna och känna in vilken som passar bäst.

Hör gärna av er på mail eller mobil så tar vi samtalet vidare.
Min info: 0707-172982, malin@byggstenar.com
Mammas info: 0707-172984, annette@bestseller.se

Önskar er en trevlig vecka!
/Malin och Annette
E-post:
Skrivet av Annika, den 13. apr, 2021
Hej!
Jag heter Annika och min sambo heter Conny och vi älskar pudlar och har haft några genom åren. För en tid sedan förlorade vi vår älskade lilla Pyret en röd liten toytik, Hon blev tyvärr bara 5 år och 10 månader och sorgen är total. Efter varje hund vi haft så säger vi aldrig mer på grund av att det gör så ont när man mister dem. Samtidigt så vet vi ju att vi inte är vi utan hund. Därför undrar vi om ni har några planer på röda toypudlar framöver?? om så är fallet så är vi intresserade av liten tik.
Vi bor på landet med stor tomt. Våra hundar är en i familjen och är alltid med oss överallt där hundar får vara. En av oss är alltid hemma så det är sällan vi lämnar våra hundar några längre stunder. Sommartid brukar vi campa med husvagn eller vara ute på havet med vår båt, vilket våra hundar har uppskattat.
vi vore glada om ni hörde av er.
Mvh Annika & Conny
E-post:
Skrivet av Ulla Oscarsson, den 7. feb, 2021
Göteborg 210207
Hej
Ulla heter jag o går i pension sommaren-21. Önskar då köpa en valp. Om ni har valpkullar på gång, vore jag tacksam om ni hörde av er.
E-post:
Skrivet av Kerstin, den 16. nov, 2020
Hej! Mitt namn är Kerstin. Jag har haft dvärgpudel tidigare, och en yorkshireterrier senare. Yorkshireterrier var den jag hade sist och fått avliva den på grund av sjukdom. Mycket ledsamt och har varit tomt här det sista. Nu funderar jag på toypudel och den ska helst vara brun, kön inbillar jag mig inte ha någon betydelse. Skulle uppskatta om ni hörde av er. Mvh Kerstin
E-post:
Skrivet av Pia everskog, den 9. sep, 2020
Hej. Har ni några valpar på gång? Mvh Pia
E-post:
Skrivet av Birgit, den 1. aug, 2020
Hej,
Planerar ni några röda toy?
Med vänlig hälsning,
Birgit
Enebyberg
E-post: